České a světové speciality ve stylové restauraci Labská Bašta, Ústí nad Labem – Střekov

Turisté žádají všechno české

…"Přes léto tu máme Němce a Holanďany na kolech. Mnohdy k nám přijdou i exotičtí cizinci," prozradil majitel Labské Bašty Vladimír Šťastný. "Magistrát a velké podniky sem vodí delegace. Měli jsme tu Francouze, Američany, Japonce nebo Čuvaše. Ti se zajímali hlavně o české pivo."

Cizince je podlě něj lehké poznat, vždy má zájem o staročeské a typicky české jídlo. Frčí česnečka, nudlové polévky, vepřo-knedlo-zelo, svíčková, bramboráčky a jahodové knedlíky. "Japoncům jsme nabízeli, že jim uděláme suši, ale chtěli knedlíky," doplnil Vladimír Šťastný.


Ústecký deník


[ ^ k obsahu ^ ]

logo Labská Bašta

Kniha návštěv

Napište nám vzkaz, přání, stížnost nebo názor na naši restauraci.

Za Vaše názory předem děkujeme.


Team Labské Bašty

Jméno a příjmení:

Váš e-mail:

Zpráva: